TAXI

Alken

TaxiGo Alken werkt zowel voor professionele klanten als particulieren. Neem contact met ons op indien u op zoek bent naar een betrouwbare vervoerspartner.

Onze

Diensten

Bent u een zakenman, een particulier of een bedrijfsleider? Iedereen kan op ons rekenen! Van een ding bent u zeker: met TaxiGo start uw reis met de volledige comfort. Wij garanderen u een veilige en een aangename rit met de nodige luxe.

Taxivervoer

Voor al uw vervoer in regio Alken en omstreken kan u beroep doen op onze comfortabele wagens. Wij zijn 24/7 beschikbaar.

Luchthavenvervoer

Wij bedienen alle luchthavens waaronder Antwerp Airport, Zaventem (Brussels) Airport, Charleroi Airport en Luik Airport. Zowel van als naar.

Lange afstandsritten

TaxiGo is een landelijke vervoerbedrijf met service voor korte en lange afstanden die 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw dienst staat.

Onze

Tarieven

Hoeveel u moet betalen voor een taxirit is vastgelegd door de gemeente/stad. U kan op verschillende manieren betalen, zowel contant als met Bancontact. Indien u kiest voor een betaling met de Visa of de Mastercard vragen wij een toeslag van 5 euro. 

Enkele rit

Kilometerprijs

€2,32/km

Opnemingsbedrag

€2,40

Wachtgeld

€32/u

Nachvergoeding

€3,00/rit

Het betreft een enkele rit over het gehele grondgebied of erbuiten.

Kilometerprijs

€1,16/km

Opnemingsbedrag

€2,40

Wachtgeld

€32/u

Nachvergoeding

€3,00/rit

Het betreft een enkele rit over het gehele grondgebied of erbuiten.

Jouw

Bestelling

Je kan een taxi bestellen via +32 471 10 33 11 indien u binnen korte tijd een taxi nodig heeft of via ons online bestelformulier voor later reservaties.

Je kan contant of via Bancontact betalen. Voor Visa en Mastercard betaal je een toeslag van 5 euro.

In principe zijn er geen extra kosten. Wel is er een eenmalige nachttoeslag van € 2.00 die geldt tussen 22u en 6u ‘s morgens.

De kosten voor bagage zijn inbegrepen in de prijs. Gelieve ons tijdig in te lichten indien u over veel koffers beschikt.

Onze wagens zijn voorzien op het gebruik van een kinderstoeltje. Gelieve ons tijdig in te lichten voor een snelle montage.

Ook voor vervoer buiten Belgie kan u op ons rekenen. Dit geldt eveneens voor ophaling in het buitenland.